Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου 23/9

Σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων μας, την Κυριακή 20/9 βρεθήκαμε ξανά στο χώρο του κτήματος Δρακόπουλου. Οργανώσαμε δράσεις για τα παιδιά της γειτονιάς μας (από τα οποία και δανειζόμαστε προσωρινά το περιβάλλον) και συνεχίσαμε τις εργασίες διαμόρφωσης στο χώρο του κτήματος (άνοιγμα προσβάσεων, καθαρισμός του χώρου, δημιουργία graffiti, πότισμα των υπαρχόντων και φύτευση νέων δέντρων).

Η παρουσία για μία ακόμη φορά της γειτονιάς στην εκδήλωση, μας γεμίζει ελπίδα ότι ο ανιδιοτελής αγώνας που ξεκινήσαμε τον τελευταίο μήνα θα έχει συνέχεια, μέχρι την τελική νίκη. Την κατοχύρωση του κτήματος ως χώρου υψηλού πρασίνου και μόνο, τη διατήρηση των κτιρίων και την απόδοσή τους στους πολίτες της περιοχής, για πολιτιστικές και αθλητικές χρήσεις.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά και στις επόμενες εκδηλώσεις – συνελεύσεις που θα ανακοινωθούν. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να μην περάσει η τσιμεντοποίηση και η εμπορευματοποίηση των τελευταίων ελεύθερων χώρων στα Πατήσια.

Δηλώνουμε σε όλους ότι ο αγώνας μας αυτός είναι ακηδεμόνευτος και ανοικτός σε κάθε κάτοικο της περιοχής, με μόνη προϋπόθεση τη συμφωνία του με τα αιτήματά μας.
     
Την Κυριακή 27/9 στις 11 το πρωί, θα βρισκόμαστε πάλι στο κτήμα με μουσική και φαγητό για να συνεχίσουμε τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Να είμαστε όλοι εκεί για να υπερασπιστούμε το πράσινο που μας ανήκει.

1 σχόλιο:

  1. καλή επιτυχία!
    εμείς μεγαλώσαμε σε αυτα τα μέρη και τα πονάμε.
    γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή